Ποιοι είμαστε

Άννα Αναστασιάδη

Ψυχολόγος

Η Άννα Αναστασιάδη είναι ψυχολόγος, πτυχιούχος του τμήματος ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Ʃυνέχισε την εκπαίδευσή της στην Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Υγείας Παιδιού και Εφήβου πάνω στη διάγνωση, στην αποκατάσταση και στη συμβουλευτική ατόμων με μαθησιακές δυσκολίες και έχει εργαστεί εθελοντικά στο Ελληνικό Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών, όπου εμπλούτισε την κλινική της εμπειρία. Επίσης έχει εκπαιδευτεί στον συντονισμό ομάδων γονέων και εφήβων από τον Πανελλήνιο Ʃύνδεσμο Ʃχολών Γονέων του οποίου αποτελεί μέλος. Έχει παρακολουθήσει το Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα της Πρώιμης Θεραπευτικής Παρέμβασης της Παιδοψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Παίδων Αγίας Ʃοφίας και το Πρόγραμμα Εκπαίδευσης στην Κλινική Ψυχολογία Παιδιού και Εφήβου του (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει εργαστεί ως ψυχολόγος στην ιδιωτική εκπαίδευση, σε κοινωνικές υπηρεσίες και σε κέντρα ειδικών θεραπειών, όπου παρείχε υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχολογικής στήριξης σε παιδιά, εφήβους, γονείς και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Επιπλέον είναι εκπαιδευμένη στην χρήση προβολικών δοκιμασιών.
Ʃήμερα εργάζεται σε ιδιωτική σχολική μονάδα και παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής σε γονείς και ατομικής ψυχοθεραπείας ψυχοδυναμικής κατεύθυνσης σε παιδιά και εφήβους στο ιδιωτικό της γραφείο.

Scroll to Top